Utställare

Presentation av 2019 års utställare.

Vi har som vanligt lagt in en en extra lång lunchrast för att även du som lyssnar och ser på föredragen skall få tid att besöka våra utställare!

I sporthallen kan vi glädjas åt utställningar av det senaste i fotoutrustningsväg av landets största generalagenter inom respektive områden. Här har du möjlighet att diskutera dina utrustningsbehov med mycket kunnig personal. Därefter går du några steg till någon av återförsäljarna och kan köpa utrustningen ofta med mässrabatt!

Planerar du en fotoresa brukar det alltid finnas någon eller några fotoresearrangörer i Sporthallen som du kan prata med. Är du nybörjare och skulle vilja gå med i någon annan fotoförening än Vårgårda som kanske ligger för långt bort brukar det alltid finnas någon eller några föreningar representerade.

Behöver du lite fotoinspiration ställer ofta föredragshållarna ut sina aktuella böcker som du kan köpa till bra priser. Vill du ställa ut dina egna bilder efter att ha sett den högklassiga bildutställningen i andra halvan av sporthallen kan du diskutera och köpa ramar och passepartouter.

Sporthallen är öppen mellan 9:00 – 16:30 lördag den 2 november.

Utställare Natur 2019

500px_biofoto


Biofoto Sverige


500px_canon_web_logo


Canon Svenska AB

Elof Ericson Foto

Focus Nordic AB


500px_fujifilm


FUJIFILM Nordic AB


500px_gorans_bild_ramhall


Görans Bild & Ramhall

Götaplatsens Foto


500px_innature_logo

inNature West
Mattssons Foto och Video

Molfo AB

Natureprints


500px_nikon


Nikon Sweden


500px_olympus__logo


Olympus Sverige

Panasonic


500px_qpix-rod


Qpix AB

Scandinavian Photo


SONY


sparbanken_liten


Sparbanken Alingsås

Vårgårda Fotoklubb


500px_zoom_logo


Zoom fotoresor